Eğirdir Meslek Yüksekokulu Öğrenci Topluluğu tarafından organize edilen İnsan Kaynakları Yönetimi konulu konferans Gülbudak Tic. Ltd. Şti. İnsan Kaynakları Müdürü Esra AYDIN’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Şehit Komiser Osman Demir Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansta insan kaynakları departmanının görev ve sorumluluk alanları ele alındı. İnsan kaynakları personelinin- yöneticisinin etkin ve verimli çalışabilmesi adına dikkat etmesi gereken genel hususlar vurgulandı. Etkinliğe Eğirdir MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mehmet DUMLUPINAR, Eğirdir MYO Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölüm Başkanı Öğr. Gör. İbrahim DEMİRTAŞ, Eğirdir MYO Öğrenci Topluluğu Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Ahmet BÜYÜKKÜPCÜ ve öğrenciler katılım sağladı. Konferans sonunda Eğirdir MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mehmet DUMLUPINAR tarafından konuşmacı Esra AYDIN’a teşekkür belgesi takdim edildi.