22 Ocak 2020 Çarşamba

Eğirdir Meslek Yüksekokulu’nda “İlçemizi Tanıyalım” Etkinliği Düzenlendi

10 Ekim 2019 Perşembe 08:57 tarihinde eklendi | 371 defa okundu

Eğirdir Belediyemizin katkıları ve Eğirdir Meslek Yüksek Okulu işbirliği ile öğrenciler Göller Bölgesini gezerek keşfetmeye ve tanımaya başladılar.

Bu hafta sonu Kovada, Yazılı Kanyon ve Sütçüler’de tarihi yerleşim yeri olan Ada’da, Yüksekokulumuz öğrencilerine tanıtıldı. Öğrenciler keyifli bir hafta sonu geçirerek doğa ile iç içe vakit geçirdiler. Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Eğirdir Meslek Yüksek Okulu Müdürü Mustafa GÖK, Müdür Yardımcısı  Öğr.Gör.Çetin MEYDAN beraberinde Eğirdir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler ile Kültür, Turizm ve Sosyal Hizmetler Birimi Personelleri üniversite öğrencileri ile birlikte geziye katıldılar.

İlçemize gelen öğrencilerimizin öğrenim süreleri içerisinde yaşadığı coğrafyayı tanımadan Isparta’dan ayrıldığı düşünülerek gerçekleştirilen projede, Göller Bölgesinin önemli tarihi ve doğal güzellikleri öğrencilere tanıtılmış olacak. Bu gezilerle gönüllü turizm elçileri olan öğrencilerimiz sayesinde Eğirdir ve çevresinin etkili bir şekilde tanıtımı sağlanacak.

Bu hafta sonu gerçekleştirilen gezide Kovada Gölü Milli Parkı, Yazılı Kanyon ve Adada Antik Kentinde öğrenciler bol bol fotoğraf çekilerek, neşeli saatler geçirdiler. Program sonunda öğrenciler Eğirdir Meslek Yüksekokulu ve Eğirdir Belediyesine teşekkür ettiler.

Tanıtım Broşürü