Yayın Tarihi: 30.08.2023 23:02

Eğirdir Halk Eğitimi Merkezi Meslek Yüksekokulunda öğrenim gören öğrencilere yönelik Halk Eğitimi Merkezi faaliyetleri ve kursların tanıtımı amacıyla 02.11.2022 tarihinde okul kantininde stant açtı.

Üniversite öğrencilerine Halk Eğitimi Müdürlüğü tarafından yaygın eğitim kurs programları hakkında bilgilendirme yapıldı. Yaygın eğitim kurs programlarının 74 alanda 3878 kurs ile çok fazla sayıda ve her ihtiyaca uygun kurslarının bulunduğundan bahsedildi. Eğirdir Halk Eğitim Merkezi olarak genel kurslar, sosyal kültürel kurslar, okuma-yazma alanında faaliyet gösterdiği anlatıldı.

Müzik kursları: Gitar, bağlama-piyano-keman olarak aktif olan kurslarımız.

Hijyen eğitimi, İngilizce A1,A2 seviye kursları, İlk yardım kursları, Bağımlılıkla mücadele aile ve evlilik hayatı kursları

El sanatları:Dikiş, nakış, halı dokuma, ahşap boyama, seramik-çini kursları, sıfır atık ve geri dönüşüm kursları.

Spor alanı:Futbol-basketbol-voleybol-vücut geliştirme, tekvando, pilates kursları, geleneksel okçuluk

Kişişel Gelişim: Diksiyon, işaret dili, hızlı okuma, aile okulu veli eğitimi, halk eğitim merkezleri “ Her zaman, Her yerde, Herkes için eğitim’’ sloganıyla zaman, mekan sınırlaması olmaksızın faaliyetlerini sürdürdüğü belirtildi.

Görsel Sanatlar:Resim, yağlı boya, kara kalem, akrilik boya, guaj boya, heykelcilik

Halk oyunları ve Gösteri sanatları, Tiyatro kursu, şan eğitimi kursu

Güzellik ve saç bakım hizmetleri alanında cilt bakımı ve temel makyaj kursu hakkında bilgilendirmeler yapılarak bu kurslara yoğun ilgi gösteren öğrencilerin başvuruları kabul edildi.