Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitemizin 4. Yaş günü münasebetiyle 17 Mayıs 2022 tarihinde düzenlemiş olduğu programda Eğirdir Meslek Yüksekokulumuz Muhasebe ve Vergi Bölümü Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programına yeni atanan Öğr. Gör. Murat GELERİ ile Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programına atanan Öğr. Gör. Mehmet ZahidGÖRGÜLÜ’ye Akademik Biniş töreni ile binişleri ve belgeleri Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İbrahim DİLER,  Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Yıldız BOLAT ve Eğirdir Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Mustafa GÖK tarafından takdim edildi. Her iki öğretim elemanımıza da yeni görevlerinde başarılar dileriz.