Yayın Tarihi: 30.08.2023 23:02

Eğirdir Belediye Meclisi Başkan Veli Gök'ün Başkanlığında Kasım ayı birleşimlerine Kamu Kurum ve Kuruluşlarının sunumlarına Eğirdir Meslek Yüksekokulu’nun sunumu ile devam edildi. 05 Kasım 2021 tarihli Belediye Meclisi toplantısına, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Eğirdir Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Mustafa GÖKve  Müdür Yrd.  Öğr. Gör. Çetin MEYDAN katıldılar.

Eğirdir Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Mustafa GÖKtarafındanEğirdir Belediye Meclisi Başkan ve ÜyelerineEğirdir MeslekYüksekokulu’nun  bina, akademik ve idari personel sayıları, bölüm ve programları, öğrenci sayıları, mezun öğrenci sayıları, 3+1 İşyerinde Mesleki Eğitim,  laboratuvarlar, okulda düzenlenen konferans ve gezi faaliyetleri hakkında sunum yapıldı.

Eğirdir Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Mustafa GÖK 2021 yılında okulun kontenjanlarının  yüzde yüz oranında dolduğunu ifade ederek, özellikle öğrencilerin barınma sorunu yaşaması sebebi ile Isparta KYK Yurtlarında kalmakta olan öğrencilerin Eğirdir’e geliş ve Isparta’ya dönüş için sağlanan ücretsiz otobüs desteğindendolayıEğirdir Belediye Başkanı Veli Gök'e teşekkür etti.