Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörlüğü tarafından düzenlenen Üniversite Tanıtım Günlerine 10 Ağustos 2021 tarihinde Eğirdir Meslek Yüksekokulu  Müdürü Öğr. Gör. Mustafa GÖK, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Hüseyin DUMAN, Aşçılık Programı öğretim elemanı Öğr. Gör. Fatih HERDEM ve Aşçılık programında öğrenim gören öğrenciler katıldı. Tanıtım günlerinde aday öğrenciler başta olmak üzere aileleri ve rehberlik hocaları Meslek Yüksekokulumuzu yakından tanıma fırsatı buldular. Eğirdir Meslek Yüksekokulunun tanıtım günleri standında  Aşçılık programı öğrencileri tarafından hazırlanan yiyecekler aday öğrenciler ve aileleri tarafından yakın ilgi gördü. Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İbrahim DİLER aday öğrencilerle sohbet ederek” Üniversite adayı öğrenci arkadaşlarımız, Üniversitemizin etkinlikleri, bölümleri, eğitim alanları hakkında sosyal medyadan, web sayfamızdan, okullarımıza gelerek ilgili hocalarımızdan her türlü bilgiyi alabilirler. Aday arkadaşlarımıza tercihlerini çok iyi araştırıp yapmalarını tavsiye ediyoruz. 3 yıllık bir Üniversite olabiliriz ama 40 yıllık bilgi birikimimiz olduğunu da hatırlatmak isterim. Üniversitemizin isminden de anlaşıldığı gibi; uygulamalı eğitimin öncü kuruluşuyuz. İşyeri eğitimlerimizle öğrencilerimiz okurken iş sahibi oluyorlar. Amacımız, iş arayan değil işte aranan kaliteli nitelikli öğrenci arkadaşlarımızı Üniversitemizde yetiştirmek. İlimizde bulunan tüm Üniversite adaylarımızı Üniversitemizin tanıtım günlerine bekliyoruz. Allah yollarını açık etsin. Hangi aday hangi bölümü seçecek olursa olsun, sevdiği bölümü seçsin. Aile ve arkadaş baskısında kalmadan sevdiği, istediği bölümü seçerek mutlu olacağı bölümü okumalarını tavsiye ediyorum. Rabbim yollarını açık etsin” dedi.