Meslek Yüksekokulumuz bölüm ve programlarında öğrenim gören öğrencilerimize07.10.2021 tarihinde saat 13.00’de Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör Mustafa GÖK,  Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mehmet DUMLUPINAR, Muhasebe ve Vergi  Bölüm Başkanı Öğr. Gör. İbrahim DEMİRTAŞ, Öğr. Gör. Ahmet  BÜYÜKKÜPÇÜ’ nün katılımıyla Eğirdir Belediyesine ait Otobüsle Eğirdir İlçesi Balkırı Köyü’nde  elma üreticisi Ali ÖZDEMİR’ e ait elma bahçelerine gezi düzenlendi. Elma hasadı devam eden bahçede elma üretimi hakkında bilgi verildi. Dikiminden hasat ve şu ana kadar yapılan çalışmalar hakkında öğrenciler bilgilendirildi. Elmanın ülke ekonomisinde yeri ve önemi anlatıldı. Yüksekokul Müdürümüz Öğr. Gör. Mustafa GÖK ile  elma üreticisi Ali ÖZDEMİR tarafından öğrencilerimize elma ağaçlarına  yıllık 15 defa ilaç atıldığı, sulama yapıldığı  her yılın Eylül ve Ekim aylarında hasat işlerinin devam ettiği ondan sonra  hasat edilen elmaların Soğuk Hava Depolarına konulduğu İlçede yaklaşık 150 bin ton kapasiteli  soğuk hava depoları olduğu  depolara konulan elmaların Kasım yada Aralık ayları itibarıyla pazarlanmaya başladığı konularında bilgi verildi. Daha sonra Öğretim elemanları ve öğrencilerimiz tarafından elma hasadı yapıldı. Hasat çalışması sonunda öğrencilerimiz ve Yüksekokul Personelimiz İşletme Sahibi Ali ÖZDEMİR’ e öğrencilerimize bu etkinlik için verdiği katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür edildi.