Yayın Tarihi: 30.08.2023 23:02

Eğirdir Belediye Meclisi 2022 yılı Kasım ayı toplantısı 9 ncu birleşiminde, diğer kurumlardan meclise katılan daire müdürleri de Eğirdir Belediye Meclisini bilgilendirerek işbirliği ve istişare geleneği devam etti. Kasım ayı birleşimlerinin son gününde Eğirdir Meslek Yüksek Okulu Müdürü Öğr.Gör. Mustafa GÖK ve bölümlerimizin öğrenci temsilcileri ile katılım sağlandı. Öğr. Gör.Mustafa GÖK belediye meclisinde yaptığı sunumla okulumuzu tanıtıcı bilgiler verirken yapılan etkinlikler ve Belediyemizin okulumuza yaptığı katkılar konusunda başkan ve meclisi bilgilendirerek teşekkür etti ve başta yurt konusu olmak üzere diğer sıkıntılar istişare edildi.  Öğrenci temsilcileri belediye meclisini izleme fırsatı bulurken ayrıca görüş ve düşüncelerini ifade ederek okulumuza ve öğrencilere katkılarından dolayı Belediye Başkanına teşekkürlerini ilettiler.

AK Parti Meclis grubu adına söz alan Belediye Meclisi Üyesi Mehmet Yaşar; konuşmasında “Sayın başkan, değerli meclis üyesi arkadaşlarım, kıymetli müdürlerim, değerli misafirler. Belediyemizin mülkiyetinde olan Gençlik Spor İl Müdürlüğüne tahsis ettiğimiz Mavi Göl Otelini 3 milyonluk yatırımla 136 öğrencimiz hizmet almaktadır, öğrenci aileleri belediyemize teşekkür etmektedirler.”dedi.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök; “2023 yılı bütçesi Ülkemize, Milletimize ve Eğirdir halkımıza hayırlı uğurlu olsun, başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, bakanlarımıza, milletvekillerimize, Valimize, Kaymakamımıza, ilgili kurum ve kuruluş müdürlüklerimiz başta olmak üzere, belediyemiz birim müdürleri ve tüm personelime teşekkür ediyorum, hizmetlerimiz durmadan devam edecektir. Her şey Eğirdir halkımız için”’ İfadelerine yer verdi.