19 Ekim 2019 Cumartesi

Eğirdir Meslek Yüksekokulu Mezunlarını Geleceğe Uğurladı..

08 Temmuz 2019 Pazartesi 18:20 tarihinde eklendi | 602 defa okundu

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesinin ilk mezunlarını verdiği 2018-2019 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 21 Haziran 2019 tarihinde Atatürk Stadyumunda gerçekleştirildi. Törene Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Garnizon Komutanı Albay Bilgin ÇETİNBAĞ, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi rektörü Prof. Dr. İbrahim DİLER, Süleyman Demirel üniversitesi rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin ÇARIKÇI başta olmak üzere birçok protokol üyesi, akademisyen, öğrenci aileleri ve öğrenciler katıldı. Öğrencilerin kortej yürüyüşünün ardından rektörümüz Prof. Dr. İbrahim DİLER, mezun öğrencilerin sevincine ortak oldu ve geleceğe uğurladığımız öğrencilerimize seslendi. Türkiye’de yaşama yeni geçirilen Uygulamalı Bilimler modelinin tatbik edildiği üniversitemizinilk mezunları olarak Türkiye’yi yüksek hedeflere taşıyacaklarına inandığını, bilime ve bilgiye yabancı kalmadan kendilerini geliştirmeyi sürdürmeleri gerektiğini dile getirdi. Açılış konuşmalarının ardından okullarında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.Yüksekokulumuz birincisi Filiz ÖZ, ikincisi Çiğdem KIZILAY ve üçüncüsü Alperen KAVUN ödüllerini aldı. 6 fakülte, 2 yüksekokul, 17 meslek yüksekokulunun hazır bulunduğu töreneEğirdir Meslek Yüksekokulu; Aşçılık, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, İnsan Kaynakları Yönetimi, Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Peyzaj ve Süs Bitkileri, Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden 150 mezun öğrencisiyle katıldı. Yoğun ilgi gösterilen mezuniyet töreni öğrenci andının okunması ve kep atma töreni ile devam etti. Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesinin İlk mezunların verildiği tören, öğrencilerin ve ailelerin müzik eşliğindeki eğlencesi ile son buldu.

Tanıtım Broşürü