Eğirdir Meslek Yüksekokulu öğrencilerine 21.11.2022 tarihinde saat 14:00’de Şehit Komiser Osman DEMİR Konferans Salonunda Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Orman Fakültesi Toprak İlmi ve Ekoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Yasin KARATEPE tarafından Eğirdir Gölü Havzasındaki Ardıç Ormanlarının Ekolojik Değerlendirilmesi, küresel ısınma ve etkileri, iklim değişikliği Eğirdir Gölünün coğrafi konumu, ormanların önemi, Hassas orman ekosistemleri,  göl havzasının iklim tipleri ve özellikleri ile çevresindeki meteoroloji istasyonlarında yıllık ortalama sıcaklık değerleri, havza ormanlarının dağılımı ve ekosistemlerinin hassasiyeti, anakaya/toprak özelliklerinin ormanlara etkisi, Ekstrem koşulların ağacı Ardıç, Eğirdir Gölü Havzasındaki ormanların durumu, ağaç türlerine göre dağılımı konularında bilgiler verildi. Konferansa  Yüksekokul Müdürü Öğr.Gör. Mustafa GÖK, Teknoloji Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. İsmail Serkan ÜNCÜ, Eğirdir Orman İşletme Müdürü Fevzi CEYLANİ, Eğirdir Ardıç Gönüllüleri Prof.Dr. Eşref ADALI, Mustafa Kemal FİNDOS, Alihsan GÖKDAL, Abdullah SİNAN ile öğrenciler katıldı. Etkinliğin sonunda Ardıç Gönüllüleri adına Prof.Dr. Eşref ADALI tarafından Prof.Dr. Yasin KARATEPE’ye plaket verildi. Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr.Gör. Mustafa GÖK tarafından da Prof.Dr. Yasin KARATEPE’ye Teşekkür Belgesi takdim edildi.