Yayın Tarihi: 14.03.2024 10:59

Eğirdir Meslek Yüksekokul Müdürü Öğr.Gör. Mustafa GÖK, Otel,Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Bölüm Başkanı Hüseyin DUMAN, Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü Bölüm Başkanı Merve PAÇACI, Muhasebe ve Vergi Bölümü Bölüm Başkanı İbrahim DEMİRTAŞ ile akademik ve idari personeli Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’ü makamında ziyaret ederek Eğirdir Meslek Yüksekokulumuza sağlamış olduğu desteklerden dolayı teşekkür edip plaket ve çiçek takdiminde bulundular. Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK Eğirdir Belediye Başkanlığının yapmış olduğu ve yapılması planlanan hizmetler hakkında ve Üniversitelerin ilçeye sağladığı katkılar ve önemi hakkında konuşma yaptı. Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK nazik ziyaretlerinden dolayı Eğirdir Meslek Yüksekokulu Personeline teşekkür etti.