Yayın Tarihi: 30.08.2023 23:02

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK Meslek Yüksekokulumuz Şehit Komiser Osman DEMİR Konferans Salonunda öğrencilerle biraraya geldi.

Başkan Veli GÖK; yapmış olduğu söyleşide “ Kariyer planlamasını ne şekilde yaptığını ve bunu nasıl gerçekleştirdiğini anlattı. Liyakat ve özgüven çerçevesinde kendisine inanan bireylerin her zaman başarılı olacağından bahsetti. Gelecek kaygısı olan öğrencilerin mevcut şartlarını en verimli şekilde değerlendirmesi gerektiğini vurgularken, alternatifli kariyer planlaması olması gerektiğini anlattı. Sektörde tercih edilme standartlarının ne olduğunu ve bunu karşılayacak öğrencilerin hangi şartları yerine getirmesi gerektiğini vurguladı. Okulumuz 3+1 eğitim modelinin avantajlarından bahsetti. Kamu yönetimi anlayışı ve kamu vicdanı kavramlarına değinen Başkan GÖK devlet ve özel kesim etiksel değerlerini öğrencilere hatırlattı.”

Konferansın ardından Meslek Yüksekokulu İnsan Kaynakları 1. Sınıf öğrencisi Merve TÜRKAN tarafından Belediye Başkanı Veli GÖK’e Teşekkür Belgesi takdim edildi.