Eğirdir Meslek Yüksekokulu öğrencilerine 07.12.2022 tarihinde saat 10:30’da  Sosyolog Bağımlılıklarla Mücadele Koordinatörü Öğr. Gör. Ahmet AYDIN tarafından “Davranışsal Bağımlılıklarla Mücadele” konulu konferans verildi. Konferansta konuşmacı “Bağımlılık bir davranış bozukluğudur. Bağımlılık bireyin herhangi bir kullandığı nesnenin veya yediği içtiği herhangi bir yiyeceğin içeceğin veya da yapmış olduğu herhangi bir davranışın kendisine zararı olduğunu bilmesine rağmen bile bile o nesneyi kullanmaya devam etmesine o yiyeceği yiyip içmesine devam etmesine yada o davranışı yapmaya devam etmesine bağımlılık diyoruz. Bağımlılıklardan kurtulmanın en kolay en ucuz yolu hiç başlamamaktır. Tanımadığınız kişilerin sizlere ikram ettiği sigara yada yiyecekleri almayın. Çünkü sigaranın yada yiyeceğin arasına esrar konulabilir.” Dedi.  Konferansa Eğirdir İlçe Müftüsü Mehmet Ali EROĞLU,  Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Mustafa GÖK,  Öğr. Gör. Ahmet BÜYÜKKÜPÇÜ ve Öğr. Gör. Murat GELERİ ile öğrenciler katıldı. Konferansın ardından Öğr. Gör. Mustafa GÖK tarafından Öğr. Gör. Ahmet AYDIN’a teşekkür belgesi takdim edildi.