Yayın Tarihi: 08.11.2023 08:44

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Eğirdir Meslek Yüksek Okulu Bağımlılık ile Mücadele Koordinatörlüğü öncülüğünde bir araya geldi ve bağımlılıkla mücadeleye dikkat çekmek amacıyla farkındalık yürüyüşü gerçekleştirdi. Isparta Merkez ve 12 ilçenin eş güdümlü olarak yürüyüşü gerçekleştirildi.

Bağımlılık, toplumumuzun önemli bir sorunudur. Madde bağımlılığı, alkol bağımlılığı, teknoloji bağımlılığı gibi çeşitli türleri bulunan bu sorunlar, bireylerin ve ailelerin hayatlarını derinden etkileyebiliyor. Biz, bu sorunların üstesinden gelmek ve toplumumuzu daha sağlıklı bir şekilde inşa etmek istiyoruz.

Bu farkındalık yürüyüşü, bağımlılıkla mücadelede birlikte hareket etmenin önemini vurguluyor. Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Eğirdir Meslek Yüksekokulu öncülüğünde kaymakamımız Adem ÇELİK , Eğirdir belediye başkanı Veli Gök ve ilçe kurum müdürlerimiz ile el ele vererek bağımlılıkla mücadelede birlikte hareket edebileceğimizi gösterdik.

Yürüyüş sırasında broşürler ve bilgilendirme materyalleri ile toplumu bağımlılık konusunda bilinçlendirmeyi amaçladık. Eğitim ve farkındalık, bu mücadeledeki en güçlü silahlarımızdır.

Bu farkındalık yürüyüşüne katılan tüm Eğirdirlilere, kurumlarımıza, STK’ larımıza, öğrencilerimize ve basın mensuplarımıza teşekkür ediyoruz.

Bağımlılıkla mücadelede birlikte güçlüyüz!