22 Ocak 2020 Çarşamba

Yüksekokulumuzda Bağımlılıklarla Mücadele Konulu Konferans Düzenlendi

09 Aralık 2019 Pazartesi 16:15 tarihinde eklendi | 254 defa okundu

EĞİRDİR MESLEK YÜKSEKOKULUNDA BAĞIMLILIKLARLA MÜCADELE KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Özel Kalem Müdürü, Yeşilay Yönetim Kurulu Üyesi, Sosyolog Öğr.Gör Ahmet AYDIN tarafından Eğirdir Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik 09.12.2019 tarihi Pazartesi günü saat 10.00’da Yüksekokulumuz Şehit Komiser Osman DEMİR Konferans Salonunda “Bağımlılıklarla Mücadele” konulu konferans verildi.Konferansın sonunda Yüksekokulu Müdürümüz Öğr.Gör. Mustafa GÖK, Öğr.Gör.Ahmet AYDIN’a teşekkür ederek plaket takdiminde bulundu.

Konferansın ardından Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Özel Kalem Müdürü, Yeşilay Yönetim Kurulu Üyesi, Sosyolog Öğr.Gör Ahmet AYDIN , Eğirdir Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr.Gör. Mustafa GÖK, Eğirdir Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı  Öğr.Gör. Çetin MEYDAN  ve Eğirdir Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personelinin katılımıyla Eğirdir Belediyesine ait güneş enerjisiyle çalışan elektrikli tekne ile gezi düzenlendi. Gezi sonunda Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK tarafından çay ikramında bulunuldu. Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK ve Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Özel Kalem Müdürü, Yeşilay Yönetim Kurulu Üyesi, Sosyolog Öğr.Gör Ahmet AYDIN’a teşekkürlerimizi sunarız.

Tanıtım Broşürü