Yayın Tarihi: 30.08.2023 23:02
Avrasya Gastronomi ve Aşçılar Federasyonu Başkanı Sayın Ahmet Karaman’ın katılımı ile 23.03.2021 tarihinde online olarak ‘Aşçılık Mesleğine Yeni Başlarken’ konu başlıklı söyleşi gerçekleştirilmiştir. Söyleşiye Eğirdir MYO Aşçılık Programı Öğretim Görevlisi Bölüm Başkanı Hüseyin Duman, Öğretim Görevlisi Fatih Herdem, Öğretim Görevlisi Atilla Gökdemir ve Eğirdir MYO Aşçılık Programı öğrencileri katılım sağlamıştır.
Söyleşide yiyecek içecek sektöründe özellikle profesyonel mutfaklarda yaşanabilecek olayların, aşçılık mesleğinin zor fakat keyifli yanlarının ve meslekte esas amacımızın fark yaratmak olması gerektiğinin üzerinde durulmuştur. Ayrıca Ahmet Karaman, meslek hayatında kendi yaşadığı olaylar ile bu konuları pekiştirmiştir. Katılımından ötürü Federasyon Başkanı Ahmet Karaman’a teşekkür ediyoruz.