Yayın Tarihi: 17.11.2023 14:23

2023 yılı Kurumsal Dış Değerlendirme Programı kapsamında Üniversitemizde bulunan Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Değerlendirme Takımı tarafından 14 Kasım 2023 tarihinde Yüksekokulumuza saha ziyareti gerçekleştirildi. Ziyaretin ardından Yüksekokulumuz yöneticileri, öğretim elemanlarımız ile bir araya gelerek Birim İç Değerlendirme toplantısı yaptı. Yüksekokulumuz Müdürü Öğr.Gör.Mustafa GÖK, Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Mehmet DUMLUPINAR ve Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Çetin MEYDAN, emekleri geçen bütün hocalarımıza teşekkürlerini sundu.  Toplantı sonunda Öğr.Gör.Çetin MEYDAN, Öğr.Gör.Mehmet DUMLUPINAR, Öğr.Gör.Hüseyin DUMAN, Öğr.Gör.Atilla GÖKDEMİR, Öğr.Gör.Fatih HERDEM ve Öğr.Gör.İlhami MERCAN’a teşekkür belgesi takdim edildi ve tüm akademik personelle fotoğraflar çektirildi. Toplantı bitiminde Yüksekokulumuz Müdür ve Müdür Yardımcıları okulumuz etkinliklerinde gayretli katılım gösteren ve çabaları ile göz dolduran öğrencilerimizle bir araya geldi. Sohbetlerinin ardından katkıları olan öğrencilerimize teşekkür belgesi takdim edildi. Yapılan etkinliklerde katılımları ve katkılarından dolayı hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.