Yayın Tarihi: 29.03.2024 08:57

27 Mart 2024 tarihinde Mesleki Eğitim Söyleşileri kapsamında Burdur Şeker Fabrikası (Türkşeker)’nda Proses Mühendisi olarak görev yapan Kimya Mühendisi Bengisu ÖZDEMİR ve Kimya Mühendisi Ferda MERTOĞLU ŞAHAN, okulumuz Şehit Komiser Osman DEMİR Konferans Salonunda öğrencilerimizle bir araya geldiler.

Konferans başlangıcında sözü alan Kimya Mühendisi Bengisu ÖZDEMİR Burdur Şeker Fabrikasının tarihi, şeker üretim süreci ve fabrikanın genel çalışma sistemi hakkında öğrencilerimizi bilgilendirmiştir. Kimya Mühendisi Ferda MERTOĞLU ŞAHAN ise öğrencilerimize iş hayatındaki tecrübelerini aktararak öğrencilik süreçlerinde ve mezuniyetten sonra nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda bilgilendirmelerde bulunmuştur. Kimya Mühendisi Bengisu ÖZDEMİR ve Kimya Mühendisi Ferda MERTOĞLU ŞAHAN konferans sonunda öğrencilerimizin sorularını cevaplandırmışlardır. Konferansa Gıda işleme Bölüm Başkanı Prof. Dr. H. Nilgün BUDAK, bölüm öğretim üyeleri Doç. Dr. Azim ŞİMŞEK ve Doç. Dr. Sezen COŞKUN ile Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı ve Aşçılık Programı öğrencileri katılım sağlamışlardır. Konferansın ardından Yüksekokulumuz Gıda İşleme Bölüm Başkanı Prof. Dr. H. Nilgün BUDAK ve Doç. Dr. Azim ŞİMŞEK tarafından Kimya Mühendisi Bengisu ÖZDEMİR’e ve Kimya Mühendisi Ferda MERTOĞLU ŞAHAN’a teşekkür belgeleri takdim edildi.