Yayın Tarihi: 29.04.2024 09:26

25 Nisan 2024 tarihinde Mesleki Eğitim Söyleşileri kapsamında ikincisinin düzenlendiği konferansımızda, Barilla Gıda A.Ş. firmasında Kalite sorumlusu olarak görev yapan Gıda Yüksek Mühendisi Hasne Nazlı YAKALI okulumuz Şehit Komiser Osman DEMİR Konferans Salonunda öğrencilerimizle bir araya geldi.

Konferans başlangıcında Barilla Gıda A.Ş. firması hakkında bilgi veren Gıda Yüksek Mühendisi Hasne Nazlı YAKALI, konferansın devamında makarnanın üretim süreci hakkında öğrencilerimize bilgi vermiştir.Gıda Yüksek Mühendisi Hasne Nazlı YAKALIayrıca öğrencilerimize iş hayatındaki tecrübelerini aktararak öğrencilik süreçlerinde ve mezuniyetten sonra nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda bilgilendirmelerde bulunmuştur.Konferansa Gıda işleme Bölüm Başkanı Prof. Dr. H. Nilgün BUDAK, bölüm öğretim üyeleri Doç. Dr. Azim ŞİMŞEK, Doç. Dr. Sezen COŞKUN ve Dr. Öğr. Üyesi Şelale YALÇINÖZ ile Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı öğrencileri katılım sağlamışlardır. Konferansın ardından Gıda Yüksek Mühendisi Hasne Nazlı YAKALI’ya Yüksekokulumuz Gıda İşleme Bölüm Başkanı Prof. Dr. H. Nilgün BUDAK tarafından teşekkür belgesi takdim edilmiştir.