2022 yılında Anatolia Turizm Akademisi ile Turizm Eğitimi ve Eğiticileri Derneği tarafından düzenlenen II. Anadolu Yemekleri Fotoğraf Yarışmasında yer alan seçkin eserler 13 Kasım 2024 tarihinde Eğirdir MYO’da sergilenmeye başladı.
Sergide yer alan ödüllü ve seçkin eserler, Öğr. Gör. Çetin MEYDAN’ın girişimi ile Anatolia Turizm Akademisi Başkanı Prof. Dr. Nazmi KOZAK’ın katkılarıyla Anadolu coğrafyasında bilinmeyen veya az bilinen yemeklerin tanınmasına ve gastronomi turizminde değerlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla Yüksekokulumuz öğrencilerine sergileniyor.. Serginin açılışını Yüksekokulumuz Müdürü Öğr.Gör. Mustafa GÖK’ün kurdele kesimiyle başlamış olup öğrenciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Sergi 15 Kasım 2024 günü akşamına kadar açık kalacak.