Yayın Tarihi: 04.06.2024 08:50

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı mezuniyet töreni Isparta Atatürk Şehir Stadyumunda gerçekleştirildi. 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayan tören tüm birimlerin Isparta Atatürk Şehir Stadyumuna yürüyüşü ile devam etti. Kortej yürüşü sonrasında Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Yılmaz ÇATAL konuşmasını gerçekleştirdi. Sonrasında ise Yüksekokulumuzda dereceye giren öğrencilerimize hediyeleri takdim edildi.Öğrenci andının toplu bir şekilde okunmasının ardından öğrencilerimiz keplerini atarak mezuniyetlerini kutladılar.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Meslek Yüksekokulları Üniversite ikincisi ve Yüksekokul birincisi Muhasebe ve Vergi Bölümü Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı öğrencisi Feride AKYÜREK ile 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları ve Yüksekokul birincisi Gıda İşleme Bölümü Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı öğrencisi Dudu Denis YAMANKAYA yaş kütüğüne plaketlerini çaktılar. Mezuniyet töreninin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür eder, mezunlarımıza hayatlarında başarılar dileriz.