15.05.2025 tarihinde Süleyman Demirel Üniversitesi Yenilikçi Teknolojiler Uygulama ve Araştırma Merkezi (YETEM)’ne Gıda İşleme Bölümü Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı 1. ve 2. sınıf öğrencilerine yönelik Et Ürünleri Teknolojisi ve Kalite Analizleri, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Muhafaza Yöntemleri, Fermente Ürünler Teknolojisi ve Kalite Analizleri, Su Analizleri, Gıda Ambalajlama Teknolojisi ve Gıdalarda Duyusal Kalite Kontrol dersleri kapsamında verilen teorik bilgilerin uygulamada görülmesi amacı ile Prof. Dr. Havva Nilgün BUDAK, Doç. Dr. Azim ŞİMŞEK ve Doç. Dr. Sezen COŞKUN eşliğinde teknik gezi düzenlenmiştir.Teknik gezi kapsamında Tasarım ve İmalat Birimi, Genetik Araştırmalar Birimi ve Uygulamalı Temel Bilimler Birimlerine ziyaret gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimize birimlerde gerçekleştirilen analizler ve kullanılan cihazlar hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir.