Yayın Tarihi: 03.05.2024 12:08

30 Nisan2024 Salı günü saat: 13:00 de Eğirdir MYO Şehit Komiser Osman Demir Konferans Salonu’nda “Sektörel Buluşmalar” kapsamında konferans düzenlendi. Konuşmacı olarak okulumuzun eski öğrencilerinden Salih Sivritaş, Feyzi Turgut,  Celal Avran  ve   RAMADA Resort Lara ve Hotel Lara Family Clup F&B Müdürü Murat Ceren, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programlarının öğretim görevlileri ve öğrenciler katılım gösterdiler. Katılımcılar “RAMADA” Konsepti ve tesislerindeki çalışma olanakları hakkından bilgi verirken, mezun öğrenciler ise sektördeki tecrübelerini öğrencilerle paylaştı. Öğrencilerle soru cevap şeklinde devam eden Konferans sonunda konuşmacılara teşekkür belgesi takdim edildi.