Yayın Tarihi: 30.08.2023 23:02

29.11.2021 Pazartesi günü Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü öğrencilerine yönelik saat 11:00ve 14:30 da Meslek Yüksekokulumuz Şehit Osman DEMİR Konferans salonunda“Turizm SektörBuluşmaları” kapsamında konferans gerçekleştirilmiştir.

Konuşmacı olarak TUI MAGIC LIFE Jacaranda Otel İnsan Kaynakları Müdürü Kamil COŞKUN, Yiyecek İçecek Müdürü Mustafa BOSTAN, Aşçı Başı Furkan SAĞLAM’ın katıldığı Konferansa Eğirdir MYO Md. Yrd. Öğr. Gör. Çetin Meydan, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Hüseyin Duman, Öğretim görevlileri Fatih Herdem, Atilla Gökdemir, Gülsüm Kasapve bölüm öğrencileri katılım sağladı.

Konferansta Kamil ÇOŞKUN öncelikle öğrencilere tesisle ilgili ve Tuıkonsepti hakkındabilgilendirmelerde bulundu. Mustafa BOSTAN ve Furkan SAĞLAM ise Turizm meslek elemanı olarak başarıya giden yollar hakkında örneklendirmelerde bulundu. Ayrıca Mesleki eğitimde teorik ve uygulamanın öneminden,turizm sektöründe yabancı dilin öneminden, başarı için mesleği sevmek ve çok çalışmanın gerekliliğinden bahsettiler. Konferans sonunda konuşmacılaraBölüm Başkanı Öğr. Gör. Hüseyin Duman tarafından teşekkür belgesi taktim edildi.