Yayın Tarihi: 21.11.2024 08:51

GASTROANTALYA 2024 Uluslararası Gastronomi ve Mutfak Yıldızları Buluşması kapsamında 14-17 Kasım 2024 tarihlerinde Antalya’da düzenlenen yemek yarışmasına Yüksekokulumuz Aşçılık Programı Öğretim elemanları ve öğrencileri katılım göstermişlerdir.

Etkinlik kapsamında farklı kategorilerde düzenlenen yemek yarışmalarında;  Üniversite Düzeyi Öğrenci Aşçı Balık Yarışması kategorisinde, “Ekşi Sos ve Tortilla Crumble eşliğinde yeşil püre yatağında lavantalı Deniz Levreği” yemeği ile Aydın Emir KARA ve Üniversite Düzeyi Öğrenci Aşçı Makarna Yarışması kategorisinde, “Kırmızı Pancarlı Ravioli” yemeği ile Elif Sena HOCAOĞLU 3. lük elde ederek Bronz Madalya almışlardır.

 Üniversiteler Arası Öğrenci Aşçı Yarışması balık ve makarna kategorilerinde bireysel olarak üçüncülük ödülünü kazanan öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.