GASTROANTALYA
2024 Uluslararası Gastronomi ve Mutfak Yıldızları Buluşması kapsamında 14-17
Kasım 2024 tarihlerinde Antalya’da düzenlenen yemek yarışmasına Yüksekokulumuz
Aşçılık Programı Öğretim elemanları ve öğrencileri katılım göstermişlerdir.
Etkinlik
kapsamında farklı kategorilerde düzenlenen yemek yarışmalarında; Üniversite Düzeyi Öğrenci Aşçı Balık Yarışması
kategorisinde, “Ekşi Sos ve Tortilla Crumble eşliğinde yeşil püre yatağında
lavantalı Deniz Levreği” yemeği ile Aydın Emir KARA ve Üniversite Düzeyi
Öğrenci Aşçı Makarna Yarışması kategorisinde, “Kırmızı Pancarlı Ravioli” yemeği
ile Elif Sena HOCAOĞLU 3. lük elde ederek Bronz Madalya almışlardır.
Üniversiteler Arası Öğrenci Aşçı Yarışması balık ve makarna kategorilerinde bireysel olarak üçüncülük ödülünü kazanan öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.