15 Aralık 2018 Cumartesi

EMYO ÖĞRENCİLERİNİN ISPARTA SANAYİ VE TİCARET ODASINA GEZİSİ

10 Aralık 2017 Pazar 21:36 tarihinde eklendi | 723 defa okundu

27 Kasım 2017 tarihinde Eğirdir Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları bölümü öğrencileri Öğretim Görevlisi Mustafa Gök koordinatörlüğünde Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’na teknik gezi düzenlemiştir. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in de hazır bulunduğu etkinlikte, Isparta Ticaret Sicil Müdürü Ercüment Çeliköz tarafından öğrencilere şirketler, şirket türleri, kuruluş işlemleri sırasında düzenlenmesi gereken belgeler konusunda bilgiler aktarılmıştır.
Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mali Müşavir Mehmet Buğra Turhan tarafından şirket kuruluş işlemleri ile ilgili muhasebe bilgi ve belge düzeni ve uygulamaları  hakkında  bilgi verilmiştir. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen de öğrencilerle tecrübelerini paylaşarak, başarının yolunun çalışmaktan ve bilgiden geçtiğini belirtmiştir. Eğitimin insan hayatındaki önemine değinen Şükrü Başdeğirmen öğrencilere iş hayatının zorlukları ve başarıya ulaştıran yollar hakkında bilgiler aktardı. Yaklaşık 2 saat süren eğitim programının ardından Öğretim Görevlisi Mustafa Gök, Şükrü Başdeğirmen’e ilgilerinden dolayı teşekkür etti.