20 Ağustos 2018 Pazartesi

EMYO Öğrencilerimiz Kariyer Zirvesi Etkinliklerine Katıldı..

05 Nisan 2018 Perşembe 11:54 tarihinde eklendi | 232 defa okundu

21 Mart  2018 tarihinde Eğirdir Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları ile Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölüm öğrencileri Öğretim Görevlisi Mustafa GÖK ve Öğretim görevlisi Ahmet Büyükküpçü  organize ve liderliğinde öğrencilerin  iş olanakları işe başvurma CV hazırlama ve mülakat teknikleri konusunda bilgilendirmek  amacıyla Süleyman Demirel Üniversitesi Kariyer Planlama ve Mezunlarla İletişim Uygulama Araştırma Merkezi, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), Endüstri ve Kalite, İnşaat, Kariyer ve Girişimcilik, Politika Tasarım Topluluğu aracılığıyla düzenlenen “Kariyer Zirvesi” etkinliklerine katılmışlardır.

“Mülakat Teknikleri ve CV Hazırlama”,Mesleki Yeterlilik Kurumundan Ulusal Europass Merkezi Proje Uzmanı Hüdazan YAŞASIN “Europass Cv Hazırlama”,konusunda bilgilendirme yapmıştır.