Eğirdir MYO da Kilit Hospitalitiy Group bünyesinde bulunan Criystal Hotels ve Nirvana otel şefleri tarafından 14 Aralık 2022 tarihinde “Usta Çırak Buluşmaları” kapsamında Uzak Doğu Mutfağı eğitimleri verildi.
Kilit Hospitality Group bünyesindeki Crystal Paraiso Verde Resort&Spa Mutfak Şefi Musa KÖSE, Sous Şefi Mehmet Ali TEZ, Soğuk Şefi Oktay ZURNA, Asst.Soğuk Şefi Erdal ÜNAL tarafından verilen eğitimlerde öğrenciler Uzak Doğu Mutfağının en ünlü tatlarının yapımlarını hem teorik hem de uygulamalı olarak öğrendiler.
Yüksekokulumuz uygulama mutfağında; Ramen, Suşi çeşitleri, Kinoalı avokado püresi yatağında karides tempura ve Somon tartar gibi lezzetlerin uygulamalı olarak yapımını öğrenen ve yapan öğrenciler, eğitim sonrasında da yaptıkları yemeklerin tadına baktılar.