Yayın Tarihi: 04.03.2025 12:22

Gastronomi sektörünün kalbi, 26-27 Şubat tarihlerinde, gastronomi dünyasının en önemli etkinliklerinden biri olan Culinary Forum’da attı. İki gün süren etkinlikte 27 şubat 2025 günü katılım gösterdiğimiz forumda öğrencilerimiz;  sektörün önde gelen profesyonellerinin, şeflerinin ve gastronomi tutkunlarının bir araya geldiği, yenilikçi fikirlerin trendlerin ve lezzetlerin paylaşıldığı panellerde alanında uzman konuşmacılarla bilgi alışverişinde bulunarak, yaratıcı atölye çalışmaları ve gösterimler aracılığıyla sektördeki en son gelişmeleri yakından takip ettiler. Culinary Forum, gastronomi dünyasındaki yenilikçi yaklaşımları ve ilham verici fikirleri keşfetmek isteyen Öğrencilerimiz için oldukça faydalı oldu.

Foruma katılım gösteren Eğirdir MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Gürkan KALKAN, Müdür Yrd. Doç. Dr. Azim Şimşek, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Bşk. Öğr. Gör. Çetin MEYDAN, Öğr. Gör. Hüseyin DUMAN, Öğr. Gör. Atilla GÖKDEMİR, Öğr. Gör. Fatih HERDEM VE Öğr. Gör. İlhami MERCAN, gastronomi sektörünün duayenleri ile görüşerek konaklama sektörü, yiyecek içecek sektörü ve gastronomi dernekleri ile işbirliği olanakları için görüşme ve girişimlerde bulundular.