Yüksekokulumuz öğrencilerine yönelik Davranışsal Bağımlılık konulu konferans Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Mustafa GÖK ‘ün açılış konuşması ile başlayarak, Isparta Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü personeli Sosyolog Gönül Cemre ABACIK tarafından konferansa devam edildi.Şehit Komiser Osman Demir Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansta bireyin davranışsal olarak eğilim sergilediği bağımlılık türleri ele alındı. Kamu kurum ve kuruluşları tarafından organize edilen eylem planı çerçevesinde tüm toplumun aktif bağımlılık sergilediği hususlara yönelik eğitimlerin verilmesi gerektiği vurgulandı. Konferans sonunda okulumuz öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Ahmet BÜYÜKKÜPCÜ tarafından konuşmacı Sosyolog Gönül Cemre ABACIK’a teşekkür belgesi takdim edildi.