Yayın Tarihi: 30.04.2024 10:46

25 Nisan 2024 tarihinde Türk İş Kurumu (İŞKUR) tarafından düzenlenen “Kariyerini Güçlendirmek Senin Elinde” konulu konferans düzenlendi. Yapılan konferansta İŞKUR Uzmanı Gülşah ÇAY ve İŞKUR Uzmanı Didem ARISAN ÖĞER konuşmacı olarak yer aldı.

Yüksekokulumuz öğrencileri tarafından yoğun katılım sağlanan eğitimde; öğrencilerimizin mezun olduktan sonra kariyer basamaklarına çıkması başlıca rolü olacak temel unsurlar olan özgeçmiş hazırlama, işgücü piyasası, beden dili ve mülakat konuları işlendi.  Konferansın sonunda her bir katılımcıya katılım sertifikası verilerek ardından Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Çetin MEYDAN İŞKUR Uzmanı Gülşah ÇAY ve İŞKUR Uzmanı Didem ARISAN ÖĞER’ e teşekkür belgesi takdim etti.