Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Mezuniyet Töreni 16.06.2023 tarihinde Isparta Atatürk Şehir Stadyumunda gerçekleştirildi. Meslek Yüksekokulumuz Akademik Personeli ile bölüm ve programlarda öğrenim görüp mezun olan öğrencilerimiz törene katıldı.  Gıda İşleme Bölümü Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı öğrencisi Dudu Denis YAMANKAYA 3,97 not ortalaması ile Önlisanslarda Üniversite birincisi olarak konuşmasını yapmış ve Isparta Valisi Aydın BARUŞ tarafından verilen plaket ve hediyesini almıştır. Okulumuzdan ikinci olarak mezun olan Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi programı  Fatma AKKOÇ ile aynı program öğrencisi olan ve okul üçüncüsü olarak mezun olan Hatice IŞIK ‘a Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Mustafa GÖK ile Gıda İşleme Bölüm Başkanı Doç.Dr. Havva Nilgün BUDAK tarafından hediye takdimi yapılmıştır. Törende Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK Akademik personelimizi ve  öğrencilerimizi tebrik etmiştir. Mezun öğrencilerimize bundan sonraki yaşantılarında sağlık ve başarılarının devamını dileriz.