Yayın Tarihi: 16.05.2024 14:37

Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü ve Eğirdir Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ile Birlikte “ Daha Yaşanabilir Bir Çevre İçin El Ele” Etkinliği Düzenledi

İklim değişikliği, küresel ve yerel ölçekte günümüzün en önemli çevre sorunları arasında yer almaktadır. İklim değişikliği; fiziksel ve doğal çevre, kent hayatı, temiz su gibi alanları etkileyerek doğal dengenin bozulmasına yol açmaktadır. Bu sebeple iklim değişikliği ve çevre farkındalığını arttırmak amacıyla Eğirdir MYO ve Eğirdir Belediyesi ile birlikte "Daha Yaşanabilir Bir Çevre için El Ele" Etkinliği Eğridir gölü çevresinde gerçekleştirilmiştir. Etkinliğe Eğirdir Belediyesi İlkim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü personeli ile Eğirdir MYO Büro Yönetimi ve Sekreterlik bölümü öğretim elemanları Dr.Öğr.Üyesi Merve PAÇACI,Dr. Öğr.Üyesi Hatike UZAN KOÇAR, Öğr.Gör. Ahmet BÜYÜKKÜPCÜ, Öğr.Gör. M. Zahit GÖRGÜLÜ  ve bölüm öğrencileri katılmıştır.

Yapılan etkinlik Eğirdir Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü Pınar Kesiktaş’ı temsilen Nadire SARIBOYACI’ya teşekkür belgesi takdimi ve hatıra fotografıyla son bulmuştur.