05 Ağustos 2020 Çarşamba

Meslek Yüksekokulumuzda İlçemizi Tanıyalım Etkinlikleri Devam Ediyor

10 Mart 2020 Salı 16:06 tarihinde eklendi | 397 defa okundu

Eğirdir Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Davraz’da

İlçemize gelen öğrencilerimizin öğrenim süreleri içerisinde yaşadığı coğrafyayı tanımadan Isparta’dan ayrıldığı düşünülerek gerçekleştirilen projede, bölgemizin önemli tarihî ve doğal güzelliklerinin ve Göller Bölgesi’nin gönüllü turizm elçileri olan öğrencilerimize tanıtılması amaçlanmaktadır. Bu projeden hareketle Eğirdir Meslek Yüksekokulunun Eğirdir Belediyesi ile iş birliği içerisinde düzenlediği etkinliklerle Ekim ayı içerisinde Kovada Milli Parkı, Yazılı Kanyon ve Adada’yı gezen öğrencilerimiz, Bahar Dönemi’nde de bölgemizi keşfetmeyi ve yakından gözlemlemeyi sürdürüyor. Etkinlik kapsamında 8 Mart 2020 Pazar günü Eğirdir Meslek Yüksekokulu tarafından Eğirdir Belediyesinin katkılarıyla Davraz Dağı-Karlıyayla Kış Sporları Turizm Merkezi’ne gezi düzenlendi. Kayak sporunun yanı sıra dağcılık, kaya tırmanışı, yamaç paraşütü, dağ bisikleti, kamp, kış gözlemciliği, endemik bitki fotoğrafçılığı vb. etkinliklerin gerçekleştirilebildiği Davraz’a yapılan gezi 150’ye yakın öğrencimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz bu geziyle hem ilçemizi coğrafi olarak tanımayı sürdürdüler hem de neşeli saatler geçirdiler. Program sonunda öğrenciler, Eğirdir Meslek Yüksekokulu ve Eğirdir Belediyesine teşekkür ettiler.