Eğirdir Meslek Yüksekokulu Gıda Kalite Kontrol ve Analizi Programı işyeri eğitimine gidecek öğrencilerimize 18.02.2021 tarihi saat 11.00 de oryantasyon eğitimi için online toplantı düzenlenmiştir. Program’a Eğirdir Meslek Yüksek Okulu Gıda Kalite Kontrol Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Nilgün H. BUDAK, Dr. Öğr. Üyesi Sezen COŞKUN, Dr. Öğr. Üyesi Azim ŞİMŞEK ve öğrenci işleri görevlisi Hayriye DEMİRAL ve Eğirdir MYO Gıda Kalite Kontrol ve Analizi Programı 2. Sınıf öğrencileri katılmıştır. Online olarak gerçekleştirilen programda öğrencilerimizin işyeri eğitimi öncesi dikkat etmesi gereken hususlar hatırlatılmış, kendi sorumluluklarında olan işyeri eğitim rapor ve dosyaları hakkında bilgi verilmiştir. Bu eğitime başlamadan önce öğrencilerin endişe duyduğu hususlar aydınlatılmıştır. Gelecek kaygısının  bu eğitim süresince kurallara uygun davranılması halinde giderek azalacağı bölüm hocaları tarafından ayrıntılı ifade edilmiştir. Eğitim esnasında herhangi bir aksaklık olması durumunda okul yetkililerinin ve bölüm hocalarının bilgilendirilmesi gerektiği hatırlatılmıştır.

Tüm öğrencilerimize bu İşyeri Eğitiminde BAŞARILAR diliyoruz.