Eğirdir Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Sayın Yusuf ÖNGÜN, Eğirdir Şöförler Odası Başkanı Sayın Ahmet TAKIR, Eğirdir Esnaf Odası Başkanı Sayın Murat YALKIN, Eğirdir Ziraat Odası Başkanı Sayın Osman SARIDOĞAN 15 Mart 2021 tarihinde Meslek Yüksekokulumuzda Müdür Öğr. Gör. Mustafa GÖK’ü makamında ziyaret ettiler.

Oda başkanlarıyla birlikte Eğirdir Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri için yaptırılan Aşçılık Laboratuvarları gezilerek eksiklikleri ve ihtiyaçları tespit edildi. Oda başkanları okulun eksikliklerinin tamamlanması konusunda her zaman destek olacaklarını ifade ettiler.

Meslek Yüksekokulumuzun ihtiyaçlarının karşılanmasında her zaman yanımızda olan ve  maddi  manevi desteklerini esirgemeyen oda başkanlarımıza teşekkür ederiz.