22 Ocak 2020 Çarşamba

Gıda Kalite Kontrol ve Analizi Programı Teknik Gezisi

05 Aralık 2019 Perşembe 18:19 tarihinde eklendi | 111 defa okundu

Eğirdir MYO Gıda Kalite Kontrol ve Analizi Programı 1. Ve 2. Sınıf öğrencileri içinSüt ve süt ürünleri dersinin teorik eğitimin uygulamasının gösterilmesi amacı ile  Ünsüt Süt ve Süt Ürünleri tesisine teknik gezi düzenlenmiştir. Süt ve süt ürünlerinin laboratuvar analizleri uygulamalı olarak anlatılmıştır. Yoğurt, ayran, geleneksel peynir, kaşar peyniri, lor peyniri, çeçil peynir hakkında ayrıntılı bilgi aldığımız Ünsüt Gıda Mühendisi sayın Burçin Fişekci ve firmanın ikramları için Ünsüt sahibi Sayın Ali Fişekçi ye teşekkürlerimizi sunuyoruz.


"Tarih bir milletin kanını, varlığını hiçbir zaman inkar edemez"
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK


GENEL


 Okulumuzun Tanıtımı

 

 Misyonumuz - Vizyonumuz

 

 Tanıtım Broşürü

 

 İletişim

 

 Telefon Rehberi

 

 Tesisler


BAĞLANTILAR