20 Haziran 2019 Perşembe

Eğirdir MYO Tübitak 4004 Proje Fotoğraf ve Afiş Sergisi

04 Nisan 2019 Perşembe 13:24 tarihinde eklendi | 87 defa okundu

Eğirdir Meslek Yüksekokulunun proje yürütücü kurumu olduğu “118B336 Proje Numaralı Sağlıklı Gıdalara Yeşil Işık, Çevre Kirliliğine Kırmızı Işık” isimli “TÜBİTAK-4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Programı” kapsamında 29.03.2019 tarihinde Isparta Yılmaz Şener İlkokulu 3. Sınıf öğrencileri tarafından “Proje Fotoğraf ve Afiş Sergisi " düzenlenmiştir.

Proje katılımcısı öğrencilerin “Çevre Kirliliği ve Sağlıklı Gıdalar” konularında hazırladıkları fotoğraf ve afiş sergisi gün boyu okul velileri, öğrencileri ve diğer katılımcılara ziyarete açık tutulmuştur. Etkinlik, Isparta Yılmaz Şener İlkokulu müdürü Ali Solmaz, proje ekibinden Dr. Öğr. Üyesi Sezen COŞKUN, Doç. Dr. Havva Nilgün BUDAK ve sınıf öğretmeni Nurcan TOKER’in açılış konuşmaları ile başlamış, pasta kesimi ve ikramlar ile gün boyu devam etmiştir.

Öğrenci velilerinin de katılım gösterdiği sergide, veliler özellikle projenin öğrencilere katkısı ve kazanımlar ile ilgili memnuniyetlerini proje ekibine iletmişlerdir. Öğrencilerin proje süresince öğrenimlerini ayrıntılı bir şekilde afişlerine aktardıkları gözlenmiştir.