20 Nisan 2019 Cumartesi

Eğirdir MYO' da “Teknolojik Gelişmeler Çerçevesinde Muhasebe” Konulu Konferans

28 Aralık 2018 Cuma 09:07 tarihinde eklendi | 253 defa okundu

Eğirdir Meslek Yüksekokulunda Isparta Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Zafer BÜYÜKNOHUTÇU’nun “Teknolojik gelişmeler Çerçevesinde Muhasebe” konulu konferansı.

Isparta Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Zafer BÜYÜKNOHUTÇU tüm Meslek Yüksekokulu öğrencilerimize 27 Aralık 2018 Perşembe günü saat 10.00’da Eğirdir Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda “Teknolojik Gelişmeler Çerçevesinde Muhasebe” konulu konferans verdi.

Konferans sonunda Meslek Yüksekokulu Müdürü  Öğr.Gör. Mustafa GÖK Isparta Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı SMMM Zafer BÜYÜKNOHUTÇU’ya teşekkür ederek; teşekkür belgesi, çiçek ve plaket takdiminde bulundu.