Eğirdir Meslek Yüksekokulundan 2021-2022 eğitim öğretim yılında mezun olan öğrenciler için 22 Haziran 2022 tarihinde Mezuniyet Töreni yapıldı. Saat 14.00’de kale meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, akademik personel ve öğrencilerin okula kadar yürüyüşüyle devam etti. Okul bahçesindeki programa  Eğirdir Belediye Başkan Yardımcısı Erhan SAVRAN, Turizm Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Mahmut DEMİR, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğr.Gör.Mustafa GÖK, Bölüm Başkanları, öğretim elemanları, mezun öğrencilerimiz ve aileleri katıldı. Okul birincisinin konuşması, yaş kütüğüne plaket çakmasının ardından Yüksekokul Müdürümüz Öğr.Gör.Mustafa GÖK mezun öğrencilere hitap etti.  Okulumuzda dereceye giren okul  1.nci, 2.nci ve 3.üncüsü ile bölüm ve program 1.nci, 2.nci ve 3.üncü olan öğrencilere hediyeleri takdim edildi.  Mezuniyet törenimize ve okulumuza katkı sağlayan Eğirdir Belediye Başkanı Sayın  Veli  GÖK’e, Ana Fruit Ltd.Şti.’ne, Hilmi ÖNCEL’e ve Ayşe KÖKLÜ’ye katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.   Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Çetin MEYDAN eşliğinde mezuniyet andı okundu ve kep atma töreninden sonra Isparta Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Öğretmeni Arif KARAKALE eşliğinde müzik grubu öğrencilerimiz tarafından müzik sunusu gerçekleştirildi. Ardından tüm davetlilere mezuniyet ikramı yapılarak program sonlandırıldı. Tüm mezun öğrencilerimizi tebrik eder, bundan sonraki yaşantılarında sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz.