20 Haziran 2019 Perşembe

BİLGEDER Bilim Ödülü alan Okulumuz Dr. Öğr. Üyesi Sezen COŞKUN’u tebrik ediyoruz.

21 Mart 2019 Perşembe 13:53 tarihinde eklendi | 124 defa okundu

Bilim Geliştirme Derneği (BİLGEDER) tarafından 2012-2017 yılları arasında Süleyman Demirel Üniversitesi lisansüstü eğitim enstitülerinde tamamlanmış tez çalışmaları için “Bilim Ödülleri” töreni 17.03.2018 tarihinde ilk kez gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu etkinlikte, fen ve mühendislik, sosyal ve beşeri, güzel sanatlar ve tasarım ile spor ve sağlık bilimleri olmak 4 alanda tez danışmanları da dâhil toplam 32 ödül verildi.

Yüksekokulumuz Dr. Öğr. Üyesi Sezen COŞKUN 2013 yılında tamamladığı “Atık Floresan Lambalardan Cıva Geri Kazanımı ve Proses Optimizasyonu” isimli doktora tezi ile fen ve mühendislik alanında bilim ödülünü okulumuza kazandırdı. Tez çalışması ile 2. Kez ödül alan öğretim üyesi, 2014 yılında da Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesinde 2012–2013 Eğitim-Öğretim yılında tamamlanmış en iyi “Yüksek Lisans” ve “Doktora” tezleri arasından İnşaat ve Mimarlık alanında “Yılın Tezi ve Tez Danışmanı Ödüllüne” layık görülmüştü.

Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.