17 Kasım 2018 Cumartesi

Meslek Yüksekokulumuzda Geleneksel Aşure İkramı Gerçekleştirildi.

12 Ekim 2018 Cuma 16:46 tarihinde eklendi | 207 defa okundu

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi  Eğirdir Meslek Yüksekokulunda geleneksel aşure ikramı gerçekleştirildi. Aşure ikramına Eğirdir Belediye Başkanı  Ömer ŞENGÖL, Cumhuriyet Başsavcısı Uğur DENİZ, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.İbrahim DİLER ve Özel Kalem Müdürü Öğr.Gör.Ahmet AYDIN, Eğirdir Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Mahmut DEMİR, Jandarma Komutanı Üsteğmen Sercan ALTAY, İlçe Emniyet Müdürü İsmail KARASAKAL, Eğirdir ilçesi siyasi parti temsilcileri, Eğirdir İlçe Müftüsü  Mustafa TÜRKÖZ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ARMUTOĞLU, Sivil toplum kuruluş temsilcileri, Esnaf Odası Başkanı, Şöförler Odası Başkanı, Ziraat Odası Başkanı, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı, Eğirdir ilçesi mahalle muhtarları, öğretim elemanları, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Rektörümüz Prof.Dr.İbrahim DİLER ve Belediye Başkanı Ömer ŞENGÖL’ün konuşmalarının ardından İlçe Müftüsü tarafından dua edilerek aşure ikramına geçildi. Okul müdürümüz Öğr.Gör.Mustafa GÖK katılımlarından dolayı tüm misafirlere teşekkür etti.