22 Şubat 2019 Cuma

Eğirdir Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü Öğrencileri Teknik Gezisi.

20 Aralık 2018 Perşembe 16:24 tarihinde eklendi | 120 defa okundu

Yüksekokulumuz Gıda İşleme Bölümü, Gıda Kalite Kontrol ve Analizi Programı 1. ve 2. Sınıf öğrencilerine yönelik Et Ürünleri Teknolojisi ve Kalite Analizleri, Gıda İşletmelerinde Hijyen ve Sanitasyon ve Genel Mikrobiyoloji dersleri kapsamında Gülverler Et Ürünleri Gıda San. Tic. Ltd. Şti. (Isparta), Ekinciler Kokoreç Tesisleri (Isparta) ve Isparta Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü’ne 18.12.2018 Salı Günü Dr. Öğr. Üyesi Azim ŞİMŞEK koordinatörlüğünde teknik gezi düzenlendi. Gezi kapsamında Gülverler Et Ürünleri ve Ekinciler Kokoreç firmalarında et ürünleri üretimini ve Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğünde ise gerçekleştirilen analizleri yerinde görme şansı yakaladılar. Ayrıca gezi kapsamında Ekinciler Kokoreç firması tarafından öğrencilerimize ekmek arası kokoreç ikramı yapıldı. Dr. Öğr. Üyesi Azim ŞİMŞEK ve Öğrencilerimiz Gülverler Et Ürünleri Gıda San. Tic. Ltd. Şti., Ekinciler Kokoreç ve Isparta Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü’ne göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı teşekkürlerini sundular.

 

 

 


"Tarih bir milletin kanını, varlığını hiçbir zaman inkar edemez"
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK


GENEL


 Okulumuzun Tanıtımı

 

 Misyonumuz - Vizyonumuz

 

 Akademik Yayınlar

 

 İletişim

 

 Telefon Rehberi

 

 Tesisler


BAĞLANTILAR